Blinka inte, lilla stjärna där

Blinka inte, lilla stjärna där

söndag 9 mars 2014

Vilken bedrövlig vinter

Den här vintern är den sämsta jag kan påminna mig. Dels har jag varit borta mycket, dels har vädret varit så dåligt att jag inte har rullat av taket på observatoriet på två månader. Dessutom har ju livet i övrigt inte varit någon framgång precis.

Min utställning på FMV Provplats Vidsel (RFN) hänger kvar men jag kommer att ta ner den i närtid. Det som ligger på plus-sidan är att jag har fått löfte om att ställa ut på Galleri SKÅDA i Luleå till hösten. Hoppas jag hinner få fram nya bilder innan dess att komplettera med.

Jobbet i Tyskland var intressant och framför allt är det så kul att jobba i ett väl sammansvetsat team, i vissa fall med ett samarbete som går ett 10-tal år tillbaka i tiden. Precis som jag i ett sent skede började uppskatta Frankrike och dess fördelar har jag hunnit vänja mig vid de tyska specialiteterna.

Här beställde man pizza per löpmeter

Tja, får väl duga. Synd att jag bara fick bruk för en av sängarna ;)

Det har gjort sig till för sina gäster

Gott och nyttigt (?)

Också gott men mindre nyttigt


Årets Värmland Star Party i Lysvik blev som vanligt mycket trevligt, trots att vi inte kunde se himlen på hela tiden. Alltid lika kul att träffa astronomivännerna. Tack till er eldsjälar i Lysvik som arrangerar detta år efter år.

Vi bodde som vanligt i Mallbacken i den f.d. skolan

Gänget samlat för ett föredrag

AstroSweden var som vanligt med

De tre RGB-musketörerna, Red, Green, Blue. Pappa John, Göran Strand och jag

God lördagslunch som vanligtHär hemma i Gussö har jag fått nöja mig med att fota fåglar, ekorrar och lite solnedgång. Några av bilderna ligger här nedan.Kvällens solnedgång i Gussö

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar